Home » Blog » Algemene voorwaarden

ALGEMEEN
De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle bestellingen en overeenkomsten. Als u een bestelling plaatst, geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Mooi Vrolijk!

PRIJZEN
Alle prijzen zijn in euro´s vermeld, exclusief verzendkosten.

VERZEND EN HANDELINGSKOSTEN

BETALING
Na uw bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag vermeld, inclusief verzendkosten. De betaling dient vooraf plaats te vinden. De betaling geschiedt d.m.v. overschrijving via de bank. Binnen 5 werkdagen dient de betaling voldaan te zijn.

VERZENDEN
Na ontvangst van betaling wordt de bestelling binnen 5 werkdagen afgeleverd op het door u opgegeven huisadres. Indien onverhoopt artikelen, om welke reden dan ook, een langere levertijd hebben, zal dit per e-mail aan u meegedeeld worden.

RETOURNEREN
De artikelen van Mooi Vrolijk! kunnen worden geretourneerd binnen 7 dagen in originele staat met kaartjes. Retourkosten zijn voor de koper.

AANSPRAKELIJKHEID
Mooi Vrolijk! is niet aansprakelijk voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.
Tevens is Mooi Vrolijk! niet aansprakelijk voor schade aan kleding veroorzaakt door het niet opvolgen van het wasvoorschrift zoals vermeld op het kledinglabel en de website.

WIJZIGINGSRECHT
Mooi Vrolijk! behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden en de inhoud van haar website tussentijds te wijzigen. Alle rechten zijn voorbehouden. Niets uit deze website mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder schriftelijke toestemming van Mooi Vrolijk!

WASVOORSCHRIFT

  • Binnenstebuiten wassen
  • Op 30 graden wassen
  • Niet in de droger
  • De lintjes op de     kledingstukken zijn niet bestand tegen de hoge temperatuur van het     strijkijzer
Sla als favoriet op: link.

Geef een reactie